Sexlegetøj er en super tilføjelse til dit sexliv, hvad enten du kommer fra et tilfredsstillende sexliv, eller særligt hvis du kommer fra et sexliv der er gået i stå. Sexlegetøj kan nemlig give et frisk pust til sexlivet, og være med til at genskabe spændingen og lysten til sex.

 

Der findes utroligt meget forskelligt sexlegetøj at vælge mellem, så det kan godt være en uoverskuelig opgave, at finde frem til det helt rigtige sexlegetøj. Derfor kan du her i artiklen finde lidt inspiration til dit næste køb af sexlegetøj, da vi ser nærmere på noget af det populære og almindelige sexlegetøj på markedet.

 

De fleste kender til vibratorer og der er da ikke mange hjem med kvinder, der ikke har en vibrator. Særligt populært sexlegetøj med vibrator er de såkaldte rabbit vibratorer, der har opnået deres popularitet som følge af, at de kan stimulere både g-punkt og klitoris.

 

Lidt i samme kategori finder vi dildoer, både med og uden vibrator, og som også er meget populært sexlegetøj. Traditionelt set har dildoer været anset som værende sexlegetøj for kvinder, men i nyere tid er de også blevet populariseret blandt mænd.

 

Andet spændende sexlegetøj inkluderer BDSM sexlegetøj som håndjern, piske og gagballs. BDSM er for de mere kinky, og er en verden med dominans og underkastelse. Er det lige i din boldgade, så er BDSM sexlegetøj lige noget for dig. Men husk at have din partner med på råds, inden du køber ting der kan virke afskrækkende.

 

Endeligt kan vi anbefale sexmøbler. Her er det meste kendte nok en sexgynge, som mange vil have hørt om. I dag er sexpuder dertil blevet meget populære, hvilket både skyldes den gode komfort de tilbyder, samt de mange gode egenskaber som sexpuder og så kan tilbyde, herunder med påsætte dildoer og spænder.